Sushi bestellen in Westerhaar

Sushi bestellen in Westerhaar? Of ben jij één van de weinigen die zou zeggen: sushi bestellen in Westerhaar-Vriezenveensewijk? Ons maakt het weinig uit. Zeker is wel dat The Sushi Foodclub uit Vriezenveen er is voor de sushi-liefhebbers uit Westerhaar! Heb je wat te vieren, een speciaal etentje, of gewoon zin in sushi? Neem dan eens een kijkje op onze menukaart.

Sushi laten bezorgen in Westerhaar

Heb je geen zin om in de auto te stappen? Of komt het met bakken uit de lucht en kom je echt je huis niet uit? Geen probleem! Vanuit Vriezenveen bezorgen wij onze sushi ook in Westerhaar. Dus tot bij je aan de deur! Het enige wat jij hoeft te doen is via onze website je bestelling bij elkaar te zoeken, je gegevens in te vullen en vervolgens een tijdstip te kiezen waarop je wenst dat jouw sushi wordt bezorgd. Vervolgens doen wij de rest en gaan we keihard voor je aan de slag, zodat jij even later optimaal kunt genieten van onze lekkere sushi.

Sushi afhalen vanuit Westerhaar

Maar uiteraard heten we je ook van harte welkom in onze zaak aan de Westeinde in Vriezenveen. Met fraai tegelwerk en exotische kleuren zijn we geen standaard afhaalzaak. Een lekker muziekje maakt het helemaal geen probleem om even te wachten op je bestelling. Ben je benieuwd hoe wij deze voor je klaarmaken? Voel je vrij om mee te kijken vanachter de balie. Onze keuken is namelijk volledig open, zodat je exact kan volgen hoe je bestelling met grootste liefde wordt klaargemaakt door onze sushi-chefs. Met een zak vol met lekkers stap je vervolgens weer in de auto naar Westerhaar, waarna even later het genieten begint.

Volop keuze aan sushi

The Sushi Foodclub heeft een breed assortiment aan sushi. Naast de klassieke nigiri, sashimi en maki zijn wij ook een enorme fan van Special Rolls, de zogeheten uramaki. Kun je niet kiezen uit al dat lekkers? Bestel dan eens een complete sushibox. Leuk om zelf kennis te maken met onze verschillende soorten sushi, of gewoon om te delen met iemand! Kortom, kom je uit Westerhaar en ben je dol op sushi? Dan ben je aan het juiste adres bij The Sushi Foodclub uit Vriezenveen.
The Sushi Foodclub Haaksbergen 5 stars after 646 reviews
The Sushi Foodclub Haaksbergen
google-site-verification: googleb95a5f869216bcd4.html