Sushi bestellen in Vriezenveen

Een uitkomst voor de sushi-aanbidders in Vriezenveen! The Sushi Foodclub heeft haar deuren geopend in de grootste plaats van de gemeente Twenterand. Na een intense verbouwing rees de vraag meermaals: wanneer gaan jullie open? Begin 2022 was het dan eindelijk zover en komen de sushi-liefhebbers uit Vriezenveen volledig aan hun trekken. Wij bezorgen onze sushi onder meer in Almelo, Den Ham, Tubbergen, Vroomshoop, Westerhaar en Wierden
bestellen
bestellen

Sushi afhalen in Vriezenveen

The Sushi Foodclub in Vriezenveen onderscheidt zich met een uitgebreid menu met volop keuze aan meerdere soorten uramaki, nigiri, sashimi en overheerlijke special boxen. Ben je een fan van poké bowls? Ook dan zit je goed bij The Sushi Foodclub in Vriezenveen. In ons fraaie pand, gevestigd aan Westeinde 190, waan je je voor even in Japanse sferen, dankzij ons excentrieke interieur. Benieuwd hoe jouw sushi klaargemaakt wordt in Vriezenveen? Kijk rustig mee met onze specialisten, want de keuken is volledig open! Je hoeft je dus geen moment te vervelen als je jouw sushi af komt halen bij The Sushi Foodclub in Vriezenveen.

Sushi laten bezorgen in Vriezenveen

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, of is het weer te slecht om zelfs in de auto te stappen? Geen probleem! The Sushi Foodclub bezorgt haar sushi overal in Vriezenveen. Een (bezorg)bestelling plaatsen gaat heel eenvoudig. Via onze website vul je je adresgegevens in en kies je een tijdstip, waarna de bestelling op het door jou gekozen tijdstip wordt afgeleverd. Zo hoef je de bank niet af, of je visite niet alleen te laten, terwijl je wél kunt genieten van de lekkerste sushi van Vriezenveen.
The Sushi Foodclub Haaksbergen 5 stars after 629 reviews
The Sushi Foodclub Haaksbergen