Sushi bestellen in Tubbergen

Het aanbod voor de sushiliefhebbers uit Tubbergen is uitgebreid met de komst van The Sushi Foodclub in Vriezenveen. Ben je een echte fan van sushi en wil je de allerlekkerste sushi van de gemeente Twenterand proeven? Kom dan eens langs in onze zaak in het centrum van Vriezenveen. Het is slechts een kwartiertje rijden, maar dan ben je wel verzekerd van een overheerlijke maaltijd!

Ruime keuze aan sushi

Vanuit Tubbergen sushi bestellen bij The Sushi Foodclub in Vriezenveen is enorm eenvoudig. Op onze overzichtelijke website zoek je zorgvuldig je bestelling bij elkaar. Of nou ja, enorm eenvoudig, maak maar eens een keuze uit al dat lekkers! Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten uramaki, maar ook de klassieke sashimi en nigiri staan uiteraard op onze menukaart. Ben je in gezelschap, of ben je gewoon een grote eter? Dan raden wij aan om onze sushiboxen eens te proberen!

Sushi afhalen vanuit Tubbergen

The Sushi Foodclub heeft haar sporen inmiddels verdiend, want de vestiging in Vriezenveen is alweer de tweede zaak die er is geopend. Na een mooi en succesvol half jaar in Haaksbergen, kan nu ook de gemeente Twenterand genieten van de Japanse lekkernij. Wij nodigen je dan ook maar wat graag uit om vanuit Tubbergen langs te komen bij ons in Vriezenveen. Je waant je voor even in Japanse sferen. Neem dan ook gerust plaats op één van onze fraaie banken, terwijl wij hard aan het werk zijn en jouw bestelling met de grootse liefde klaarmaken. Ben je benieuwd hoe wij dat dan doen? Vraag er gerust naar of neem een kijkje achter de balie, want onze keuken is volledig open!

Sushi op je feestje in Tubbergen

Heb je wat te vieren en wil je jouw feest in Tubbergen net van dat extra beetje schwung voorzien? Leuk je party dan op met sushi van The Sushi Foodclub! Want wij zijn er ook voor allerlei soorten feesten en partijen. Of het nou gaat om een klein gezelschap of een feest van meer dan honderd personen: het is voor ons geen probleem. Geef gerust je voorkeuren door en wij zorgen ervoor dat jij tijdens je feest nergens meer naar om hoeft te kijken en optimaal kunt genieten, onder meer van de sushi in Tubbergen!
The Sushi Foodclub Haaksbergen 5 stars after 835 reviews
The Sushi Foodclub Haaksbergen
google-site-verification: googleb95a5f869216bcd4.html