Sushi in Almelo

De keuze is reuze voor de sushi-liefhebbers uit Almelo, maar na het eten van sushi van The Sushi Foodclub in Vriezenveen, is het zeker dat je niet meer wat anders wilt. Op een steenworp afstand van Almelo ligt onze fraaie zaak, aan Westeinde 190 in Vriezenveen. The Sushi Foodclub is geen standaard afhaalkeet, maar onderscheidt zich met een fraai interieur, waar de bezoekers zich voor even in Japan wanen.
bestellen
bestellen

Sushi bestellen in Almelo

Kom je vanuit Almelo naar Vriezenveen voor sushi van The Sushi Foodclub? Neem dan rustig plaats op één van onze mooie sofa’s. Ben je benieuwd hoe jouw sushi klaargemaakt wordt? Schroom niet om te vragen, of mee te kijken ‘achter de schermen’: want onze keuken is volledig open. Hierdoor kun je van A tot Z volgen hoe jouw bestelling wordt bereid. Een mooie bijkomstigheid, mocht je vanuit Almelo sushi bestellen in Vriezenveen.

Sushi afhalen vanuit Almelo

Je bent dan ook van harte welkom in Vriezenveen om vanuit Almelo je sushi af te komen halen. Bestellen kan op meerdere manieren. Je kunt je sushi-bestelling doorgeven via onze website, maar uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen, of ter plekke je wensen door te geven. De meest gangbare weg om je sushi te bestellen is via onze website. Zo voorkom je ook een langere wachttijd en weet je precies wanneer je uit Almelo weg kunt rijden om je sushi van The Sushi Foodclub op kunt komen halen.

Sushi bezorgen in Almelo

Geen tijd of weinig zin om vanuit Almelo naar Vriezenveen te rijden? Dat is geen probleem, want The Sushi Foodclub bezorgt haar sushi ook in delen van Almelo. Je hoeft je huis dus helemaal niet uit om te genieten van overheerlijke sushi of poké bowls van The Sushi Foodclub uit Vriezenveen. Bestellen is heel eenvoudig via onze website. Je verzamelt je bestelling, vult vervolgens je gegevens in en kiest een aflevertijdstip. Daarna ben je klaar en gaan wij voor je aan de slag. Vervolgens kun je via de mail zien of de bezorger al onderweg is, waarna je op het door jou gekozen tijdstip optimaal kunt genieten van je sushi in Almelo!
The Sushi Foodclub Haaksbergen 5 stars after 780 reviews
The Sushi Foodclub Haaksbergen
google-site-verification: googleb95a5f869216bcd4.html